• Mediyoga mot stress og utbrenhet

Mediyoga mot stressFor deg som er stresset, sliten, utbrent eller som plages med generell stivhet og/eller vondt i kroppen.

Alt er et resultat av stress på ulike måter. Workshop’en er designet spesielt med tanke på deg som trenger enkle, effektive og gode verktøy for å løfte energien, lære hvordan bli fri fra smerter og stivhet i kroppen eller for deg som ønsker å finne indre ro og balanse i hverdagen.

Medisinsk Yoga er utrolig effektivt ved stress og utbrenthet, den er skånsom, går i dybden av nervesystemet ditt og arbeider med muskulatur, hormoner og pust. Dessuten vil Mediyoga også ha innvirkning på den du er emosjonelt og mentalt.

→ Les mer

• Somatics for smertefrie skuldre og nakke

Smertefrie skuldre og nakkeLær hvordan du kan forbedre muskelfunksjonen og frigi spenninger og smerte i muskulaturen rundt rygg, nakke og skuldre.

Muskler som slapper av gir kroppen større frihet og smidigere bevegelse, samt det bidrar til at smerte dempes eller forsvinner helt. Somatics er en skånsom og effektiv metode som fungerer like godt som rehabilitering som forebygging og reversering av muskelplager.

→ Les mer

• Somatics for rygg, hofter, knær og bein

Denne workshoppen lærer deg konkrete øvelser som selvhjelp til å redusere/eliminere smerte og kronisk stramme muskler i rygg, hofter, knær og føtter. Kronisk stramme muskler kan være svært smertefulle. Spente hofter og muskler i beina presser på leddene, noe som kan skape ubalanse i bevegelsesmønsteret ditt og føre til endret og begrenset gange, løpeteknikk eller bevegelse.

 

→Les mer

• Fri kroppen fra stivhet og smerte

Basis øvelserEffektive basisøvelser i Somatics for hele kroppen

Bli med på en workshop hvor du lærer hva du selv kan gjøre for å stresse ned og myke opp en stiv og anspent kropp gjennom skånsomme og effektive øvelser designet og utviklet for smertelindring.

 

→Les mer

• Kurs for åpne klasser eller bedrifter

Kurs for bedrifterHer lærer du en rekke enkle, skånsomme og effektive øvelser som kan gjøre en vesentlig forskjell for kroppen om du sliter med smerte, stramme muskler eller lever med pågående stress. Du lærer hvordan få musklene til å slappe av.

“Det er større potensiale i en muskel som slapper av – både når det gjelder styrke, fleksibilitet og utholdenhet”

→Les mer