Weekendkurs i Mediyoga for stress og utbrenthet

For deg som er stresset, sliten, utbrent eller som plages med generell stivhet og/eller vondt i kroppen.

Alt er et resultat av stress på ulike måter. Workshop’en er designet spesielt med tanke på deg som trenger enkle, effektive og gode verktøy for å løfte energien, lære hvordan bli fri fra smerter og stivhet i kroppen eller for deg som ønsker å finne indre ro og balanse i hverdagen.

Medisinsk Yoga er utrolig effektivt ved stress og utbrenthet, den er skånsom, går i dybden av nervesystemet ditt og arbeider med muskulatur, hormoner og pust. Dessuten vil Mediyoga også ha innvirkning på den du er emosjonelt og mentalt.

Alt begynner i hjernen – enten det dreier seg om kronisk stramme muskler eller en utbrent kropp. I programmet vi skal gjennom vil du bli litt mer kjent med deg selv – det handler om å bli bevisst hva som er i kroppen vår for å kunne skape forandringen vi ønsker i livet. Når vi utsettes for ulike krav, utenfra eller i oss selv, setter det i gang flere prosesser som har sitt utspring i hjernen – enten det dreier seg om stramme og stive muskler eller en kropp som er tappet for energi. Nervesystemet styrer hele kroppen og det er dette vi adresserer denne weekenden gjennom sakte, skånsomme og leffektive øvelser og meditasjoner.

Øvelsene passer for alle og kan gjøres på stol. I løpet av kurset vil du lære hvordan du kan aktivere ”bremsen” i nervesystemet ditt, slik at du slipper å ha ”gasspedalen” på full guffe hele tiden. Når nervesystemet er skrudd på for fullt går du rundt med en kropp som er på vakt hele tiden, også når du sover. Dette fører til kronisk stramme og stive muskler som brenner energien du kunne brukt på noe som er av betydning. Mister du friheten i kroppen mister du friheten i livet.

Øvelsene vi benytter hjelper deg å lege et ”fritert” nervesystem slik at hormonbalansen kan bedres, nervesystemet endres og musklene slappe mer av.

Essensen med kurset er å gi deg verktøy slik at du lettere kan lytte til og forstå det som foregår i kroppen. Vær nysgjerrig på hva og hvorfor, finne nøklene til hvordan og sett av tid jevnlig til å gjøre det du trenger for å få tilbake kontroll og kontakt med kroppen og musklene dine. Ved å ”dykke ned” i det som er, vil du lettere skape endringer som vil hjelpe deg på veien til en friere kropp.

Sted: Solakrossvegen 8
Klokken: 10.00 -14.00 Pris: 550,- inkl nøtter, frukt, kaffe/te

 

←Tilbake til Kurs og Workshop