Kurs i Somatics vinteren 2018

Vi starter opp årets første kurs i Somatics tirsdag 16 januar

Det blir to klasser som går over 9 ganger a`75 minutter:

Tirsdag kl 18.00 – 19.15

Tirsdag kl 19.45 – 21.00

Jeg gleder meg til å starte året med nye kurs i Somatics, smart trening for kropp og sinn og til å treffe deg. Vi legger som vanlig inn en liten twist Mediyoga. Da kommer vi mer inn på hormonene våre som styrer alt fra følelser til andre livsviktige prosesser i kroppen vår. Somatics og Mediyoga går sammen som hånd i hanske når det gjelder egenomsorg og egenterapi for muskelsystemet, immunsystemet og nervesystemet generelt. Vi er alle designet på en slik måte at kroppen vår har evne til å lege, endre og korrigere seg selv når vi bare vet hvordan.

Fra Somatics-perspektiv ser vi helhetlig på kroppens «vondter» og plager. F.eks hvis du har smertefulle hender og håndledd, er det ikke bare disse som forårsaker problemene dine. De er oftest bare symptomer. Årsaken kommer fra et sted i midten av kroppen din. Fordi du fungerer som en helhet, og ikke bare deler, ikke sant? I denne klassen vil vi utforsker mønstre som kroppen kan gå inn i gjennom stress, traumer og skader etc. Vi vender oppmerksomheten til kroppen vår, fra hode til føtter og fra rygg til hender. Mange blir overrasket når de forstår forbindelsene og at det er mulig å frigjøre seg fra unødvendig spenning helt selv.

Når klienter forteller meg at de har stramme hofter eller “knekkete knær”, tenker jeg at mange har glemt hvordan bevege seg fritt i livet, enten det handler om rygg, skuldrene eller hofter. Fra et Somatics perspektiv tenker vi at det er torso og kroppens somatiske senter, som skal bevege lemmene, ikke omvendt. I disse timene fokuserer vi på hvordan kroppen føles før og etter øvelsene og timen generelt. Vi går gjennom noen deilige øvelser (somatiske bevegelser) som adresserer forsiden, ryggen og utsidene av kroppen, foruten rotasjon. Det er ganske enkelt og så gjør det en stor forskjell for hele systemet ditt. Dette er lærende timer med smart trening for kroppen og sinn.

Kursinnhold:

1X Kjenn deg selv: Vi går gjennom basisprogrammet som er unikt og viktig for stivhet i de store muskelgruppene hele kroppen rundt 360°
3X Somatics for stive nakker og lutende skuldre: Mobil, nettbrett og pc nakke? Bli rettere og pust friere med Somatics.
2X Somatics for stive rygger: for isjas liknende plager, såre rygger, smerter eller lite bevegelighet
3X Gå friere med Somatics: fokus på rygg, rotasjon, hofter og bein for friere gange

Påmeldingsfrist: 2/1-18

Pris: 1850,-

Som første i Norge tilbyr Sol Somatics både behandlinger, kurs og utdanning i Somatics.

© 2017 Sol Somatics.

FOLLOW US

CONTACT US

+47 934 78 198
sol@solsomatics.no

Solakrossvegen 8
4050 Sola
Norway