Hvorfor bli Instruktør i Learn Somatics?

  • For å lære deg og ta kontroll over kroppens muskler og reversere årsaken til de fleste muskelspenninger og plager.
  • For å lære deg en terapeutisk måte å bevege kroppen på og dermed oppgradere nervesystemet og hjernens styring av muskler og bevegelse.
  • For bedre livskvalitet og helse
  • For å bygge opp tillit til egen kropp – den kan nemlig «fikse seg selv».
  • For å få en dypere forståelse av hvordan kroppen fungerer og påvirkes av stress i hverdagen og lære hvordan reversere og forebygge stress.
  • For å oppleve hvordan mer frihet i kroppen gir mer frihet i livet
  • For å få en unik kunnskap og effektive verktøy å bringe videre til andre.

Det finnes dessverre ingen «quick fix» – men det finnes en vei til en smertefri og mer bevegelig hverdag. Gjennom deg selv og nervesystemet ditt, og med fokus innover, kan du lære hva som må til for å redusere eller bli kvitt stivhet og «vondter» i kroppen. Det finnes kun en som kan fikse oss – og det er oss selv!

Nøklene til en kropp uten stive og vonde muskler ligger i vårt eget nervesystem og ved å gjøre en jevnlig, liten innsats kan vi hjelpe vår egen kropp, eller andres, til større frihet.

I Learn Somatics integrerer vi pust og enkel, bevisst, meditativ og mindfull bevegelse og gir kroppen den oppmerksomheten den trenger for å reversere stress og årsaken til kroniske muskelspenninger og eventuell smerte. I tillegg vil vi ha fokus på hvordan få en mer ærlig, empatisk og ikke dømmende relasjon til egen kropp. Når det er godt å være deg er det også godt å være i verden.

Som første i Norge tilbyr Sol Somatics både behandlinger, kurs og utdanning i Somatics.

© 2017 Sol Somatics.

FOLLOW US

CONTACT US

+47 934 78 198
sol@solsomatics.no

Solakrossvegen 8
4050 Sola
Norway