Fri kroppen fra stivhet og smert

Nyttige basisøvelser i Somatics for hele kroppen

Bli med på en workshop hvor du lærer hva du selv kan gjøre for å stresse ned og myke opp en stiv og anspent kropp gjennom skånsomme og effektive øvelser designet og utviklet for smertelindring.

Har du opplevd at stress drar skuldrene dine opp mot ørene eller at ryggen strammes slik at den føles stiv og vond når du beveger deg?

Visste du at stress kan føre til kronisk stramme muskler og at dette ofte er årsaken til kroniske muskel og leddplager? Og at stramme muskler kan presse på nerver og ledd slik at det blir en forverring av tilstanden? Visste du også at kronisk spente muskler er kortere muskler og at dette igjen kan føre til en unaturlig holdning hvor du kan ende opp skjev mot den ene siden, fremoverlutet og med ekstra mye press på enkelte deler av kroppen f.eks korsryggen, hofte eller nakke?

I denne workshoppen vil du lære 8 konkrete og enkle øvelser for muskulaturen på ryggen, kroppens utside og fremside som samarbeider for å holde deg oppreist og i bevegelse. Når noen av disse musklene er spente påvirker det gangen og bevegeligheten din og bidrar til dårligere muskelfunksjon, balanseproblemer og innskrenket mobilitet. Lær hva du kan gjøre for å fri kroppen din fra stramme og smertefulle muskler og dermed gjenopprette en naturlig rett holdning.

Du lærer også hva som kan være årsaker til «vondtene» dine, nøkler til hvordan komme ut av stivhet og smerter og, kanskje den største bonusen av alt – erfare mer bevegelighet i kroppen, mindre smerte og en følelse av ro og velvære i kropp og sinn.

Bevegelsene du lærer er myke, skånsomme, rolige og smertefrie – dette kan alle gjøre. Passer for alle.

Gevinsten med Somatics/Mediyoga trening kan være:

  • Smertelindring* Større fleksibilitet
  • Avspenning og indre ro
  • Friere pust
  • Mer tilstedeværelse i kroppen
  • Bedre balanse og koordinasjon
  • Friere bevegelse
  • Rettere holdning
  • Bedre søvn mm.

 

←Tilbake til Workshoptilbud

Som første i Norge tilbyr Sol Somatics både behandlinger, kurs og utdanning i Somatics.

© 2017 Sol Somatics.

FOLLOW US

CONTACT US

+47 934 78 198
sol@solsomatics.no

Solakrossvegen 8
4050 Sola
Norway